Trønderfotball 2017

Helt ute i kulden

  • Trønderfotball
Foto: Fotball.no

Markus Henriksen er iskald i Hull. Trønderen har enda ikke vært på banen denne sesongen.

Den engelske klubben forsøkte å selge Markus Henriksen gjennom hele sommeren, men da overgangsvinduet stengte 9.august var han fortsatt under kontrakt med Hull. Siden den gang har Hull slitt med resultatene, men den norske landslagsspilleren har likevel ikke vært med i noen kamptropp.

– Det ser ut som om det må skader til for at Henriksen skal få spilletid. Manager Grant McCann har valgt ut seks midtbanespillere han vil satse på denne sesongen, og Henriksen må overbevise han om at han fortjener å være blant de seks. Det er veldig vanskelig for Henriksen å gjøre det, ettersom han bare spiller for U23-laget.

Det skriver Philip Buckingham, leder for fotballavdelinga til avisa Hull Daily Mail. Han har kommet med en oppdatering på situasjonen til Markus Henriksen, og skriver at lite tyder på at trønderen snart får mer spilletid i nær fremtid.

Han tror Henriksen må nøye seg med spilletid for Hulls andrelag, og at han forlater klubben så fort han får mulighet.

– Jeg har inntrykk av at McCann tror Henriksen bare er aktuell som en korttidsløsning. Han vil forlate Hull, mest sannsynlig i Januar eller kanskje neste sommer. Jeg tror spillere som Honeyman, Batty og Lopes er klubbens fremtid. Iallefall er mener McCann det.

Markus Henriksen fikk likevel spilletid for landslaget forrige samling, men går nå en vinter uten særlig kamptrening i møte.

– Sånn er fotballen. Det eneste jeg kan gjøre er å forholde meg til det og være profesjonell, sa Henriksen til VG tidligere denne måneden.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS