Trønderfotball 2017

J19: Ørn klare for semifinale

  • Trønderfotball
Foto: Trondheims-orn.no

Trondheims Ørn J19 er klare for semifinale i cupen etter å ha slått Lillestrøm 2-0 i kvartfinalen.

Kampen ble spilt på Koteng Arena torsdag kveld, og de unge Ørn-spillerne leverte en svært solid prestasjon mot J19-laget til suverene Lillestrøm. A-laget hadde tapt 0-3 mot Lillestrøm dagen i forveien, så cupseieren må ha vært et fint plaster på såret.

Sara Fornes sendte Ørn J19 opp i en tidlig ledelse, før Laura Gashi doblet til 2-0 etter 70 minutter. Flere mål ble det ikke, og Ørn kan dermed starte forberedelsene til semifinale mot Vålerenga 24.oktober i Oslo. Vinneren av den kampen spiller cupfinale i Oslo fredag 22. november.

Ørn har dermed enda ikke sluppet inn et eneste mål i årets NM.

A-laget er også klare for semifinale i cupen, mot Lillestrøm, og dette kan by på en utfordring for J19-laget. A-laget skal nemlig spille sin semifinale bare to dager etter J19, og ettersom flere spillere er aktuelle for begge lagene kan J19 risikere å stille uten sine beste spillere.

A-laget møter LSK Kvinner i semifinalen i cupen den 26. oktober kl 1300 på Koteng Arena. Ørn har dermed muligheten for å spille to cupfinaler samme sesong.

Kampfakta

Kvartfinale NM-J19, 19.september 2019

Koteng Arena, Trondheim

Trondheims-Ørn – LSK Kvinner 2-0 (1-0)

Rulyte – T. Olsen – Skorge – Broholm – Minde – Inauen – Gashi – Lein – Fornes – Berg-Johansen – Sobczyk

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS