Trønderfotball 2017

– Kampbildet er adskillig jevnere enn resultatet

  • Magnus Troøyen
Foto: Fredrikstadfk.no

Nardo leverte lenge en solid kamp borte mot Fredrikstad, men etter pause tok hjemmelaget over. Nardo tapte til slutt 0-3.

– Vi gjør en veldig bra første omgang. Etter et visst trykk fra FFK i startfasen med flere dødballer utjevner vi dette og gjør en meget god prestasjon inn mot pause. Vi skaper noen gode muligheter uten å lykkes. Vi går til pause med 0-0 og er fullt på høyde med Fredrikstad, sier Nardo-trener Tormod Bjerkeset til Nardos Facebookside.

Hele 3300 tilskuere hadde møtt opp for å se Fredrikstad møte Nardo søndag ettermiddag, og etter en sjansefattig første omgang gikk lagene til pause på 0-0. Nardo hadde et par gode muligheter til å ta ledelsen, og så ut til å ha god kontroll på Fredrikstad.

Etter hvilen kom hjemmelaget imidlertid hardt ut, og det skulle ikke ta lang tid før de tok ledelsen.

– Dessverre får de 1-0 av den billige sorten etter 55 min , og da blir det etterhvert vanskelig. FFK er effektive i dag, sjansestatistikken viser 7-3, så kampbildet er adskillig jevnere enn resultatet tilsier

Henrik Kjelsrud Johansen økte til 2-0 etter en kontring 68 minutter ut i kampen, og samme mann fastsatte sluttresultatet til 3-0 kort tid etter.

– Det er en del å ta med seg etter dagens prestasjon, men vi må ta for oss mye bedre i egen boks. Der sviktet vi litt i dag, sier Bjerkeset.

Nå venter lokaloppgjør mot Byåsen neste helg.

– Nå skal vi mønstre skikkelig inn mot Byåsen på lørdag og er innstilt på å slå voldsomt tilbake på Nissekollen på lørdag. Den kampen kan ikke komme fort nok!

Nardo – Byåsen spiles lørdag 14.september klokken 16.00 på Nissekollen i Trondheim.

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS