Trønderfotball 2017

Ny midtbanespiller klar for Levanger

  • Magnus Troøyen
Foto: Levangerfk.no

Levanger har signert Joakim Stormo Halsen på en kontrakt som varer ut sesongen.

Trønderne har vært veldig aktive på overgangsmarkedet siden de rykket ned til 2.divisjon forrige sesong, og nå kan de presentere enda en ny spiller. 20-årige Stormo Halsen kommer opprinnelig fra Brønnøysund, og har signert en amatørkontrakt med Levanger frem til sesongslutt.

Stormo Halsen har frem til nå spilt for Træff i 3.divisjon, men flytter til Trøndelag for å studere idrettsvitenskap. Han har trent jevnlig med Levanger i sommer, og skal etter rapportene ha imponert på treningsfeltet.

Stormo Halsen spilte for Brønnøysund frem til 2018, da han ble hentet til Træff. Han debuterte for Levanger 2 søndag 1.september. Levanger tapte 1-2 mot Kvik

.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS