Trønderfotball 2017

– Rosenborg vil alltid være aktuelt

  • Magnus Troøyen
Foto: Fotball.no

Markus Henriksen klarte ikke å finne seg ny klubb før overgangsvinduet stengte. Nå er han innstilt på å fullføre kontrakten med Hull, men sier han gjerne returnerer Rosenborg i fremtiden.

Det internasjonale overgangsvinduet stengte mandag denne uken, og selv om Hull i hele sommer har forsøkt å selge Henriksen var han fortsatt Hull-spiller da vinduet stengte. Henriksen er helt ute i kulden i den engelske klubben, og har ikke vært på banen så langt denne sesongen. Nå håper han å kjempe seg tilbake i troppen.

– Jeg har ett år igjen av kontrakten med Hull, det er det som skjer. Jeg har ett år igjen, det er det som er status og som jeg forholder meg profesjonelt til, sier Henriksen til TV 2 Sporten.

Han innrømmer at situasjonen i Hull er kjedelig. Uten trønderen på banen har Hull fått en dårlig sesongstart, og ligger bare ett poeng over nedrykksstreken.

– Det er en spesiell situasjon for det er ikke noen sportslig grunn til at jeg ikke spiller i Hull. Så vi får se hva som skjer når jeg kommer tilbake fra samling. Det kom noe konkret på banen. Noe takket jeg nei til, og noe takket Hull nei til. Ingenting skjedde, og jeg har ett år igjen av kontrakten. Jeg skal bare stå på og jobbe på videre, poengterer Henriksen.

Det skal ha vært interesse fra flere klubber i sommer, men ingen kom med gode nok tilbud. Rosenborg skal også ha vært på banen med et mulig lånetilbud, men Henriksen sier timingen ikke var riktig.

– Å gå til Rosenborg vil alltid være aktuelt, men akkurat nå var det ikke det. Jeg er Trondheims-gutt og har barn som blir eldre og eldre, så det å gå til Rosenborg en eller annen dag er absolutt aktuelt, sier Henriksen. 

Henriksen satt hele kampen på benken da Norge slo Malta 2-0 torsdag kveld.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS