Trønderfotball 2017

Sondre Skogen fikk proffkontrakt

  • Magnus Troøyen
Foto: RBK.no

Sondre Skogen har signert en proffkontrakt med Rosenborg.

19-åringen meldte overgang fra Steinkjer til Rosenborg i 2016, og har tatt store steg i den hvite trøya. Denne sesongen har han vært kaptein for RBK 2 som topper tabellen i 3.divisjon, og nå kan Rosenborg meldte at midtstopperen har signert en proffkontrakt med klubben.

Kontrakten varer ut 2020-sesongen.

– Sondre har vært god over en lengre periode og har hatt god utvikling. Han fortjente å få denne sjansen. Nå har vi gitt han muligheten til å vise at han kan fortsette utviklingen og ta det neste steget, sier akademisjef Rini Coolen til RBK.no.

Skogen står ifølge fotball.no med totalt 42 kamper for Rosenborgs andrelag. Han har også mange kamper for G16- og G19-laget til Rosenborg, men har enda ikke debutert på A-laget.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS