Trønderfotball 2017

Sørum og Andreassen forlenger med Ørn

  • Trønderfotball

Både Elin Sørum og Cesilie Andreassen har valgt å signere nye kontrakter med Trondheims-Ørn.

– To viktige signaturer av to ambisiøse og sentrale spillere er med dette i boks. Vi gleder oss til fortsettelsen og vi kan lett love mye god fotball med nordnorsk trøkk og tæl fra disse to, både i resten av 2019 sesongen og ikke minst den meget spennende 2020-sesongen som kommer, skriver Ørn på sin hjemmeside.

Begge spillerne er viktige brikker i dagens Ørn-lag, og det sender derfor et godt signal at de begge har bestemt seg for å fortsette utviklingen hos Trondheims-laget. Nylig har også Rakel Engesvik og Emilie Bragstad forlenget med klubben.

Cesilie Andreassen har spilt 58 kamper for Trondheims-Ørn, og har vært en viktig brikke i Ørn-laget også denne sesongen. Hun kom til Ørn fra Medkila før 2017-sesongen, og har spilt for alle landslagene fra J15 til J19. I Ørn har hun bekledd flere posisjoner, men stort sett på midtbanen.

Elin Sørum kom til Ørn fra Fløya foran 2018 sesongen, men har allerede notert seg for 38 kamper for Ørn. Også hun har gått gradene på yngres landslag, og spilte EM for J19 nå i sommer. 19-åringen har ambisjoner om både landslag og proffspill i fremtiden, men ønsker inntil videre å fortsette utviklingen i Ørn.

Både Andreassen og Sørum var med fra start da Trondheims-Ørn spilte 1-1 mot Lyn lørdag formiddag.

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS