Trønderfotball 2017

Stormer mot opprykk

  • Trønderfotball
Foto: RBK.no

Rosenborgs andrelag knuste Orkla 6-1 fredag kveld.

RBK 2 og Orkla tyvstartet helgas runde i 3.divisjon i kveld på Orkla Sparebank Stadion, men det var ingen tvil om hvor poengene kom til å ende. Tre mål av Teodor Haltvik bidro til at bortelaget tok en komfortabel seier, og fortsatte ferden mot opprykk. Samtidig sendte de Orkla nærmere nedrykk.

Franklin Daddys Boy Nyenetue og Sondre Skogen scorte også for Rosenborg. Arnstein Buøy satte inn Orklas redusering fra straffermerket.

Hele 11 poeng skiller ned fra RBK 2 til Ranheims 2 på andreplass, mens 12 poeng skiller ned til Gjøvik på tredjeplass. Ranheim og Gjøvik har begge en kamp mindre spilt, og møter hverandre mandag kveld.

Neste helg møtes nettopp RBK 2 og Ranheim 2, og vinner RBK den kampen vil opprykket i praksis være sikret.

For Orkla er ikke situasjonen like lys. De står med 21 poeng på 22 kamper, og ligger på direkte nedrykksplass til 4.divisjon. Bare målforskjell skiller opp til Kongsvinger 2 på trygg plass, men sistnevnte har en kamp til gode.

Fire kamper gjenstår av sesongen.

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS