Trønderfotball 2017

Straffebom hindret seier i toppkampen

  • Magnus Troøyen
Foto: G.O.Flåan/ Stjørdals-Blink

Søndagens toppkamp mellom Stjørdals-Blink og Kvik Halden endte 1-1

Stjørdals-Blink har levert en fantastisk sesong så langt, og etter at Fredrikstad tapte på lørdag hadde trønderne muligheten til å skaffe seg en luke på tabelltopp. Kampen mot Kvik Halden ble en tøff batalje med mange dueller og sjanser til begge lag, og endte uavgjort etter at Blink misset straffe kort tid før slutt.

Blink åpnet kampen bra, og tok ledelsen ved kaptein Vegard Fiske etter halvtimen. De produserte flere gode sjanser før pause, og kunne fort doblet ledelsen. Etter hvilen tok Kvik imidlertid mer over, og etter 69 minutter utlignet Peder Nomell til 1-1

80 minutter ut i oppgjøret pekte dommeren på straffemerket etter at Mats Lillebo ble felt innenfor 16-meteren, men Sondre Stokke dunket ballen i tverrliggeren. Kvik forsøkte å presse på for vinnermål mot slutten, men Blink forsvarte seg bra. Dermed endte oppgjøret med poengdelig.

Dagens poeng betyr at Blink topper tabellen to poeng foran både Kvik Halden og Fredrikstad. Opprykksdrømmen lever med andre for for alvor i Stjørdal!

Kampfakta

PostNord-ligaen Avd. 1: Halden stadion:

883 tilskuere

Kvik -Stjørdals-Blink 1–1 (0–1)

0–1 Vegard Fiske (29)

1–1 Peder Nomell (69)

Gule kort: Ole Strømsborg, Deni Hasanagic (begge Kvik), Sivert Solli (Sjørdals-Blink)

 

 

 

 

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS