Trønderfotball 2017

– Vi er under pari

  • Trønderfotball
Foto: Nardofk.no

Nardo vant lørdagens lokaloppgjør mot Byåsen 2-1, men hovedtrener Tormod Bjerkeset var ikke fornøyd med hvordan laget presterte.

– I dag er vi under pari. Både trenere, spillere og støtteapparat er enige om at dette ikke er bra nok. Til tross for en laber prestasjon tar vi tre viktige poeng i et lokalderby. At vi vinner på en dag som i dag kan også betraktes som en styrke, vi føler seieren aldri er truet til tross for at vi ikke presterer i nærheten av det vi ønsker, sier Bjerkeset til Nardos Facebookside.

Nardo var klare favoritter i forkant av gårsdagens oppgjør mot Byåsen, men kampen ble jevnere enn det mange hadde trodd på forhånd. Andreas Bergo Krokbø sendte Nardo oppskriftsmessig opp i ledelsen kort tid etter avspark, men Andreas Weigner Rye utlignet for Byåsen ti minutter senere.

Morten Strand sendte Nardo tilbake i ledelsen fra straffemerket etter 24 minutter, et mål som skulle vise seg å bli kampens siste.

– Vi blir passive i presset, tar for oss for dårlig i duellspillet og valgene våre med ball er ikke av standarden vi forventer. Spiller for spiller og som lag lyger ikke tabellen, vi skal være et bedre lag rett og slett, men da må vi være påskrudd. Vi gir Byåsen muligheten til å tro de er et ok fotballag i dag og det er unødvendig

Etter gårsdagens seier går Nardo inn i treningsuka på 8.plass, med 11 poeng ned til Vidar på øverste nedrykksplass. Byåsen ligger fortsatt helt sist på tabellen, med 10 poeng opp til trygg plass.

– Nå legger vi denne kampen bak oss og ser fram til Levanger neste helg!

 

Trønderfotball utgis av Football Media Event AS